Holidays in Evia Beach Hotel - Cat. B - Evia

Algemeen:

Holidays in EviaHet Holidays in Evia Beach Hotel maakt deel uit van het Eretrea Village Resort en maakt dan ook gebruik van alle faciliteiten die het resort biedt.  Het hotel ligt in een enorm domein met prachtige tuinen en heeft zicht op de Golf van Evia.

Ligging:

Op 5 km van Eretria. Athene ligt op 115 km over land of 64 km met de ferry.  Er is een bushalte bij de ingang van het resort.

Faciliteiten:

Grote tuinen met veel fruitbomen, internetruimte, minimarket shop, sportieve animatie, beachvolley, basketbal, tennisvelden, joggingpiste, kinderspeeltuin, kinderanimatie, verschillende watersporten, restaurant en bar, zwembaden (één met zeewater,  één met zoetwater), amfitheater, snackbar, taverne en discotheek, privékiezelstrand met voldoende ligstoelen en parasols, congresruimte, parking.

Accommodatie:

Alle kamers hebben airco (16u per dag tijdens zomermaanden), televisie, koelkast, badkamer met douche/bad, balkon of terras met zicht op de bergen, de tuinen of de zee.

Kamertypes :

  • Type A : dubbel standaard
  • Type B : single standaard


Maaltijden :


All inclusive. Alle maaltijden worden in het hoofdrestaurant genomen, in buffetvorm. De huiswijn, bier, water en frisdranken zijn inbegrepen.

 

Bekijk ons magazine

 

In de kijker

In the picture