Aegean Melathron - Cat. Luxe - Kalithea / Chalkidiki

Algemeen :

Aegean Melathron is een luxueus hotelcomplex van 254 kamers aan een mooi zandstrand midden in een groene omgeving.  Het complex is volledig geïntegreerd in de Griekse architectuur van de streek.

Ligging :

Gelegen op het schiereiland Cassandra, Chalkidiki.  Het stijlvolle Kalithea ligt op 3 km, de 2e grootste stad van Griekenland - Thessaloniki - ligt op 90 km. 

Faciliteiten :

Het hotel is gebouwd aan beide zijden van de hoofdweg.  Een voetgangerstunnel verbindt beide delen en er is een transferdienst met golfkarretjes.

Het complex omvat 3 buitenzwembaden en 1 binnenzwembad, waarvan het merendeel met zeewater, gratis ligzetels en parasols aan de zwembaden, betalend aan het private strand, verschillende sporten aan het strand en zwembaden, gratis handdoekenservice, fitness, yogalessen, 2 speeltuinen en miniclub, TV-salon, shops, amfitheater en gratis wifi.  4 bars en 2 restaurants, spacenter en congresfaciliteiten.

Accommodatie :

Alle kamertypes zijn voorzien van airco, satelliet-TVv, internetverbinding, telefoon, gratis safe en koelkast, bad en haardroger, balkon of terras.  Bij aankomst is er een verwelkomingspakket. Faciliteiten voor anders valide personen.  De hoger gelegen kamers hebben zwembad- en tuinzicht. De lager gelegen kamers hebben zeezicht.

  • Type A : Dubbel, zwembad/tuinzicht : 25m².
  • Type B : Dubbel, zeezicht : 25m².
  • Type C : Junior suite, zwembad/tuinzicht : 36m², woonkamer met sofabed.
  • Type D : Junior suite, zeezicht: 36m², woonkamer met sofabed.
  • Type E : Single kamer, zwembad/tuinzicht.

 

Maaltijden :

Kamer met ontbijt.  Traditionele Griekse keuken en internationale keuken. Aan het strand is er ook het à-la-carte restaurant Mistral dateen traditionele Griekse keuken en voortreffelijke Griekse wijnen aanbiedt

Bekijk ons magazine

 

In de kijker

In the picture