Skites - Cat. Charme - Ouranoupolis / Chalkidiki

Algemeen:Skites

Het charmante hotel Skites bevindt zich in Chalkidiki, aan de rand van de kloostergemeenschap van de Athosberg, een gebied dat deel uitmaakt van het Unesco Werelderfgoed door zijn natuurlijke schoonheid en cultureel erfgoed. Het hotel is gebouwd volgens de architecturale traditie van de streek, met respect voor de natuurlijke omgeving. Dankzij de gastvrijheid van de vriendelijke eigenaars en de vredevolle omgeving zult u hier zeker een aangenaam verblijf hebben.

Ligging:

Het hotel ligt direct aan het strand en bevindt zich op de derde en meest oostelijke uitloper van Chalkidiki, op ongeveer 650m van de rand van de Athosberg en op 850m van het romantische stadje Ouranoupolis.  De luchthaven van Thessaloniki ligt op 139km. Er is meerdere keren per dag een busverbinding naar Thessaloniki.

Faciliteiten:

Restaurant met typisch Griekse gerechten, bar, zwembad, kluisjes en internettoegang bij de receptie, wifi, tuin en parking. Huisdieren zijn toegelaten.

Accommodatie:

Het hotel beschikt over 13 bungalows, 4 suites en 8 standaardkamers. Alle kamers zijn uitgerust met minibar, airconditioning, telefoon, haardroger en badkamer met douche, terras of balkon. Een extra kinderbedje is mogelijk. Er is geen TV omdat men de rustige sfeer wilt bewaren.

  • Type A: dubbel standaard, balkon.
  • Type B: dubbel bungalow, terras.
  • Type C: suite, woonkamer, balkon, tuin- en zeezicht.

 

Maaltijden:

Kamer met ontbijt. Lunch en avondmaal is mogelijk in het restaurant.

Bekijk ons magazine

 

In de kijker

In the picture