Olympion Asty Hotel - Cat. A - Olympia

Algemeen :

Het Olympion Asty hotel dateert van 2001 en is gelegen in een groene omgeving, temidden van de olijfbomen en een prachtig verzorgde tuin. Het hotel is eerder kleinschalig maar nietemin een verzorgde service en heel mooie inrichting. Vanuit de kamers kan u ook genieten van het unieke uitzicht op de vallei van de Alfeios rivier, de Kisparissia baai en de Ionische zee.

Ligging :

Gelegen aan de rand van de stad Olympia, op een heuvel, tussen de olijfbomen. Het hotel ligt op 1 km van de archeologische site van Olympia (de bakermat van de Olympische Spelen in Griekenland) en op dertig minuten van het Kaiafas strand.

Faciliteiten :

Er staat ter beschikking : parking, een pendelbusje, internetverbinding, tuin, voorziening voor anders validen, bar en restaurant, zwembad en poolbar, taverna bij het zwembad en een mini-voetbalveld en speeltuin.

Accommodatie :

Er zijn 38 kamers, 2 suites en 3 maisonettes. Alle kamers hebben airco en centrale verwarming. Internet toegang is mogelijk. Minibar en safe zijn ook voorzien. Sateliettelevisie is ook aanwezig. Alle kamers beschikken ook over een balkon.

Kamertypes :

  • Type A : dubbel
  • Type B : single
  • Type C : triple
  • Type D : quadruple


Maaltijden :

Het hotel wordt aangeboden in kamer en ontbijt in buffetvorm. Middagmaal en avondmaal zijn naar keuze een menu of  à la carte.

Bekijk ons magazine

 

In de kijker

In the picture