King Minos Hotel - Cat. A - Tolo

Algemeen :

Het King Minos Hotel behoort tot de Minoan Hotels Group. Deze groep is een familiebedrijf dat reeds 40 jaar actief is in het hotelwezen. Hun familiaal karakter staat garant voor een warme gastvrijheid.

Ligging :

Gelegen aan de baai van Tolo waar je kunt genieten van een enorm panoramisch zicht op de 2 eilandjes Romvi en Koronisi. Het hotel ligt op 150m van het strand en op 400m van het stadscentrum. Athene ligt op 160 km, Patras op 200 km.

Faciliteiten :

In dit hotel vindt u een groot restaurant, bar, poolbar, zwembad en tuin, biljartmogelijkheden, groot salon, eigen parking, een gym, sauna en conferentiemogelijkheden. Op verzoek kunt u beschikken over internet- en emailfaciliteiten. Room service.

Accommodatie :

Alle 60 kamers zijn voorzien van sateliet-TV, internettoegang, koelkast, airco, safe en balkon. De badkamers hebben een bad en haardroger.

Kamertypes :

  • Type A : dubbel
  • Type B : triple
  • Type C : quadruple
  • Type D : single

Maaltijden :

Het hotel wordt aangeboden in kamer en ontbijt.

Maar met een schitterend uitzicht op de Tolo-baai kan u nog altijd beslissen om te genieten van de traditionele Griekse keuken in buffetvorm. De uitgebreide wijnkaart betekent een waardevolle aanvulling bij uw maaltijd.

Bekijk ons magazine

 

In de kijker

In the picture