15d. combi Zeilen in Griekenland

Deze "cabin charter" formule is ideaal voor zij die weinig of geen zeilervaring hebben. Maar ook de ervaren zeerob kiest wel eens deze formule. De route is bespreekbaar maar de skipper heeft het laatste woord.

 

Het is de ideale formule om nieuwe, gelijkgestemde mensen te ontmoeten in een ongedwongen sfeer. U kan er alvast de basis van het zeilen leren zonder dat het te "schools" wordt.

 

U reist mee aan boord van een zeilschip met skipper en andere passagiers. Het komt er op neer dat u een planning maakt en de begeleiding krijgt van een ervaren skipper. Zijn kennis beperkt zich niet tot zijn vaardigheid als kapitein. Hij kent de wateren en weet feilloos de mooiste baaien, de veiligste havens met hun leuke tavernas en bars aan te duiden. Net daarom zijn de ervaren zeilers onder u geneigd om een skipper erbij te nemen. Zijn prioriteit zijn de veiligheid van de passagiers en de boot en uw vakantie zo prettig mogelijk te laten verlopen.

 

Naargelang de weerstomstandigheden wordt er tijd voorzien voor stops in een baai om te zwemmen, te snorkelen, lunchen, zonnen,...

Er zijn ook interessante archeologische sites op de zeilroutes zoals Aegina, Epidaurus of Nafplion.  Dit is uiteraard afhankelijk van de vaarroute.

 

Interessant om weten: bij deze formule is er geen waarborg vereist.

Bekijk ons magazine

 

In de kijker

In the picture