9d. combi met 8d. zeilcruise Aegean Odyssey

Aegean Odyssey aan boord van Sail Cruiser S/C Panorama

 

Het beste van de Egeïsche eilanden en Turkije:  7 daagse cruise en 1 nacht prestay in Athene.

 

Dag 1 Brussel-Athene

Vlucht Brussel-Athene. Transfer naar hotel Electra Palace cat. Luxe. Overnachting.

 
 
Dag 1 Athene-Kea
Na het ontbijt vrije tijd. In de vroege namiddag transfer naar de haven Marina Zea, vertrek via Kaap Sounion naar Delos. Overnachting op zee.
 
 
Dag 2 Delos - Mykonos
Facultatieve excursie naar de unieke archeologische site van Delos. We varen richting haven van Tourlos, Mykonos met onderweg een zwemstop. Vrije namiddag en avond in Mykonos. Overnachting aan boord in de haven van Mykonos.
 
 

Dag 3 Samos
Tegen ’s middags aankomst in Lipsi waar we tijd hebben voor een barbecue op het dek en kunnen genieten van een revitaliserende zwempartij. In de namiddag varen we naar Samos waar we overnachten.

 
 
Dag 4 Kusadasi - Patmos
In de voormiddag  aankomst in de Kusadasi, Turkije. Facultatieve excursie naar de Efese, de best bewaarde en grootste archeologische site uit de Egeïsche regio. In de loop van de namiddag vertrek naar Patmos.
 
 
Dag 5 Patmos – Amorgos
In de voormiddag optionele excursie  naar 2 Unesco World Heritage sites, de Grotto en het klooster van Johannes. In de namiddag vertrek naar het pittoreske eiland Amorgos. Overnachting.

 
 
Dag 7 Santorini
Onderweg naar Santorini stop aan het mooie strand van Manganari op het eilandje Ios. Tegen ’s middags aankomst in Santorini met zijn overweldigend zicht. Facultatieve excursies en overnachting in de haven.
 
 
Dag 8 Kythnos – Marina Zea
In de voormiddag aankomst in Kythnos waar u kan zwemmen in de baai van Kolones. In de namiddag vertrek naar Marina Zea, overnachting.
 
 
Dag 9 Piraeus - Vouliagmeni
Vroeg ’s morgens afvaart naar Marina Zea, Piraeus. Aankomst en ontscheping na het ontbijt. Transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht.
 
 


Bekijk ons magazine

 

In de kijker

In the picture