9d. combi met 8d cruise aan boord van motorzeilschip Galileo

Juwelen van de Cycladen aan boord van motorzeilschip Galileo

 

Het beste van de Cycladen: 1 nacht prestay in Athene en 7 daagse cruise.

 

     
Dag 1 Brussel-Athene
Vlucht Brussel-Athene. Transfer naar hotel A for Athens voor overnachting, kamer met ontbijt
 
 
Dag 2 Athene-Poros
Transfer naar de haven Marina Zea,  inscheping, welkomstdrink en vertrek naar Poros voor een 3 uur durend bezoek. Vertrek naar Kimolos
 
 
Dag 3 Poliegos - Folegandros
In de voormiddag aankomst in Poliegos of Kimolos, 2 kleine eilandjes bekend voor hun mooie stranden. Gelegenheid tot zwemmen. Barbecue aan boord. In de namiddag zeilen we naar Folegandros, bezoek aan de prachtige bovenstad en diner in één van de traditionele taverna’s.

 
 
Dag 4 Santorini
’s morgens aankomst in Santorini om de hoofdstad Thira te bezoeken. Facultatieve excursie naar een wijnboerderij en het prachtige stadje Oia met zijn schitterend zicht over de Caldera. Overnachting in Santorini

 
 
Dag 5 Antiparos-Paros
In de voormiddag zwemstop in een mooie baai in Antiparos. ’s Middags aankomst in Paros, bezoek aan Parikia en het mooie Naoussa. Griekse avond met dans.
 
 
Dag 6 Delos – Mykonos
Facultatieve excursie naar de unieke site van Delos. Onderweg naar Mykonos gelegenheid om te zwemmen. Daarna tijd om het levendige Mykonos te ontdekken. Overnachting in Mykonos.

 
 
Dag 7 Syros
Na een ochtendlijke zwempartij komen we aan in Syros, de hoofdstad van de Cycladen waar u kan genieten van één van zijn mooiste stranden of een wandeling door de typische stad. Overnachting in Syros.

 
 
Dag 8 Kythnos – Marina Zea
In de voormiddag aankomst in Kythnos waar u kan zwemmen in de baai van Kolones. In de namiddag vertrek naar Marina Zea, overnachting.

 
 
Dag 9 Piraeus
Vroeg ’s morgens afvaart naar Marina Zea, Piraeus. Aankomst en ontscheping na het ontbijt. Transfer naar de luchthaven en terugvlucht naar Brussel.
 
 


Bekijk ons magazine

 

In de kijker

In the picture