Eleonas Traditional Cottages - Zaros

Algemeen :

Onthaasten is hier het woord. In dit complex van traditioneel gebouwde huisjes gaat u terug naar de basis van vakantie : rust in een natuurlijke omgeving en kennis maken met de Kretenzische aard.

Ligging :

De Eleonas Traditional Cottages zijn gelegen aan de voet van een berg, in harmonie met de omringende natuur bij het dorp Zaros. Dit bevindt zich in het zuiden van Kreta, meer centraal gelegen, in de provincie van Heraklion. De afstand tot Heraklion is ongeveer 45 km.

 

Faciliteiten :

Er is een eigen parking, zwembad met poolbar en ligstoelen, speeltuin, wifi-internet, café en restaurant. Verschillende activiteiten mogelijk (zoals boogschieten, paardrijden,…),

Accommodatie :

De 20 huisjes hebben allen airco, badkamer met bad of douche en haardroger, satelliettelevisie, dvd-speler, koelkast, open haard (gratis hout), wifi-internet, balkon of achterterras,

Types logies :

  • Type A : Cottage 2 personen
  • Type B : Cottage 2 personen met jacuzzi
  • Type C: maisonette
  • Type D: familie appartement

 

Maaltijden :

Het verblijf wordt aangeboden in logies alleen. Ontbijt kan aangevraagd worden. Het ‘Cretan Diet Restaurant’ laat u genieten op een speciale en gezonde wijze van al het lekkers dat de Kretenzische keuken biedt.


Bekijk ons magazine

 

In de kijker

In the picture