10 redenen om naar Griekenland te reizen

Waarom Griekenland?  Wij geven je hierbij graag 10 redenen om naar Griekenland te reizen!


 

 

1. Omdat je er nog nooit bent geweest. Nog de kans niet gehad om Griekenland te bezoeken? Voor de eerste maal naar Griekenland reizen is een fantastische ervaring. De unieke cultuur en natuur alleen al zullen je verbazen. Voeg daar de gastvrijheid, de goede hotels en al wat het land te bieden heeft bij en je zal een onvergetelijke en fantastische ervaring rijker zijn

2. Omdat je er al bent geweest. Griekenland is een land waar onvergetelijke ervaringen nooit eindigen. Er is altijd meer te ontdekken, te zien, te ervaren, te smaken. Verleg je grenzen op een plaats waar de natuur je ontelbare mogelijkheden biedt.  Kan je je eerste keer in Griekenland herinneren?  Wel, we kunnen je garanderen dat je dit opnieuw kan beleven.  

3. Omdat er een perfect klimaat is. De ideale klimatologische condities geven elke bezoeker de mogelijkheid te genieten van elk seizoen over gans het land. Niet te warm, niet te koud, Griekenland heeft het ideaal klimaat  om te genieten van een memorabele vakantie.

4. Omdat het gemakkelijk te bereiken is (…en moeilijk te vergeten). Met de wagen, met de boot, met het vliegtuig, Griekenland is gemakkelijk bereikbaar.  Dus? Waar wacht je op? Wij helpen je graag met het boeken van je reis!

5. Omdat de natuur zo gevarieerd is. Griekenland heeft een grote verscheidenheid in plaatsen en landschappen die nergens anders ter wereld te vinden zijn. Hier vind je van alles iets: het is precies de wereld in miniatuur: talloze mooie eilanden, geprezen stranden, besneeuwde bergen, grote wouden, spectaculaire steden…

6. Omdat er zoveel monumenten en Unesco-sites zijn. Grijp je kans om enkele van de meest spectaculaire monumenten ter wereld te ontdekken zoals de archeologische sites van Delphi, Epidaurus of het middeleeuwse Mystras. Er is zoveel te ontdekken.

7. Omdat je sommige dingen enkel in Griekenland te vinden zijn Proef masticha in Chios, beklim de onvoorstelbare geologische rotsen van Meteora, duik in de azuurblauwe Egeïsche zee. Dit zijn maar enkele voorbeelden van wat Griekenland te bieden heeft.

8. Omdat Griekenland het land der eilanden is. Eilanden van verschillende vormen en groottes, verschillende identiteiten en verschillende mogelijkheden. Eilanden waar sommige van de mooiste stranden ter wereld je opwachten. Hier krijg je de kans om lichaam en geest te relaxen onder de zon of te genieten van de vele activiteiten in het kristalblauwe water.

9. Omdat Griekenland een lekkere keuken biedt. ’s Werelds lekkerste Mediterrane specialiteiten wachten je op. Het eten is hier 10 keer smakelijker en gezonder, niet alleen omwille van de recepten maar vooral omwille van de verse producten.

10. Omdat je de Acropolis en het nieuwe Acropolis museum moet ontdekken. Het kruispunt van Griekenlands verleden en toekomst vind je in Athene, de bakermat van de Westerse cultuur.

 Kalo taxidi - Goede reis!

 

Bekijk ons magazine

 

In de kijker

In the picture