Almyrida Residence - Cat. B - Almyrida

Algemeen :

Het Almyrida Resort omvat de Almyrida Residence, de Almyrida Beach Resort en de Almyrida Studio’s. Wij bieden u de Residence en de Beach Resort aan. De Almyrida Residence is een boutique hotel, het Beach Resort is meer toegespitst op families.
Het resort richt zich vooral op de liefhebbers van zon, zee en strand.

 

Ligging :

Almyrida is een pittoresk vissersdorp op 15 km ten oosten van Chania.

 

Faciliteiten :

De resort biedt parking, accomodaties, geschikt voor rolstoelgebruikers, meertalig personeel, room service, airco, 1 binnenzwembad en 3 buitenzwembaden. Het strand heeft een blauwe vlag. Vele sport- en vrijetijdsfaciliteiten. Verder vindt u er een internet centrum, businesscenter en conferentiemogelijkheden.

Accommodatie :

Alle kamers hebben balkon met een prachtig zicht op de zee en het Lefka Ori gebergte. Kamers met verbindingsdeur kunnen aangevraagd worden. Voor de standaardkamer en de studiokamer is er keuze tussen bad of douche.

  • Standaardkamer : satelliet flat screen, minibar of minifrigo, gratis internet toegang, safe en een haardroger in de badkamer.
  • Studiokamer : zoals de standaardkamer maar ook met een kitchenette.
  • Maisonette : huisje met een verdieping, 2 afzonderlijke slaapkamers en een zithoek. Flat screen satelliettelevisie, airco, minibar of minifrigo, volledig uitgeruste kitchenette, gratis internet toegang, safe en haardroger in de badkamer.
  • Suite : hotelkamer, uitgerust zoals de maisonette, met 2 balkons en een jacuzzi.

 

Maaltijden :

Ontbijtbuffet, Roof Garden swimming pool met bar en diverse bars en (à la carte) restaurants.

Bekijk ons magazine

 

In de kijker

In the picture